Planning werkzaamheden Overijsselselaan

Werkzaamheden Overijsselselaan

Aannemer KWS heeft de werkzaamheden Overijsselselaan weer opgepakt na de winterstop.

Planning werkzaamheden Overijsselselaan

De oostelijke rijbaan wordt eerst afgemaakt waarna daarna de westelijke rijbaan wordt uitgevoerd. Daaraan voorafgaand wordt de toegang van Goutum (Wergeasterdyk) uitgevoerd. Tijdens de wegwerkzaamheden aan dit deel van de weg is het nodig detoegangnaar Goutum een week lang af te sluiten, Dit zal plaatsvinden van 14 tot en met 18 maart. Goutum is die week alleen bereikbaar via de Drachtsterweg. Er blijven de hele periode twee rijstroken de stad uit en één rijstrook de stad in beschikbaar. MacDonalds en Campanile zijn nog wel bereikbaar vanaf de Overijsselselaan.

Nieuwsbrief

Eind mei is de reconstructie van de Overijsselselaan klaar. Lees meer in de Nieuwsbrief Overijsselselaan februari 2016.