Verdere verwijdering Westergoabrêge

Verdere verwijdering van de Westergoabrêge

Vanaf dinsdagavond 2 februari tot en met zondagavond 7 februari wordt de Westergoabrêge verder verwijderd. Reef Infra verwijdert onder andere het middengedeelte waar het beweegbare brugdeel op rustte.

Geen vaarverkeer

Vanwege de verdere sloop van de Stationsbrug in Franeker deze dagen is er een stremming voor het vaarverkeer. Aannemer Reef Infra maakt gebruik van deze stremming om de brug bij Deinum verder te verwijderen.

Hinder

De hinder wordt bij de verdere verwijdering zo beperkt mogelijk gehouden en de werkzaamheden zo snel en goed mogelijk uitgevoerd. Toch kunt u enige hinder ervaren door verlichting en vrachtverkeer. Ook zou u het ‘knippen’ en het ‘afbreken’ van het middengedeelte kunnen horen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Avondwerkzaamheden

Dinsdagavond beginnen de voorbereidingen in de avond én nacht. De overige dagen wordt er overdag gewerkt, tot uiterlijk in de avond.

Voor meer informatie over het project Herinrichting Deinum-Boksum ga je naar de projectpagina.