Verleggen kabels en leidingen Europaplein

Verleggen kabels en leidingen Europaplein

Het verleggen van kabels en leidingen op het Europaplein verloopt volgens planning.

Werkzaamheden

Soms zijn de werkzaamheden meerdere keren op dezelfde plek. Dit proberen we te voorkomen, maar is toch noodzakelijk. De kabels en leidingen worden opgezocht in de grond en er wordt bekeken of de informatie klopt met de tekening. Dit ter voorbereiding op de reconstructie van het plein. Tot en met mei 2016 zijn de bedrijven voor gas, water, elektra en telecom aan het werk. Tijdens de aankomende kerstvakantie zijn er geen werkzaamheden.

Omleiding fietsers

Het autoverkeer kan gewoon doorgaan tijdens de werkzaamheden. Fietsers worden vriendelijk verzocht de omleidingen op de borden te volgen, ondanks de verleiding dit soms niet te doen.