Fiets- en sloepenonderdoorgang Wiarda feestelijk geopend

Fiets- en sloepenonderdoorgang Wiarda feestelijk geopend

Afgelopen vrijdag 11 december is het project Fiets- en sloepenonderdoorgang Wiarda feestelijk geopend door gedeputeerde Sietske Poepjes en wethouder Thea Koster.
Een pracht van een onderdoorgang.
Complimenten aan aannemer Jansma Drachten B.V. voor het vakwerk dat is geleverd.

Extraatje

Zoveel mensen, zoveel verhalen, zoveel routes die mensen (kunnen nemen). Allemaal -bij wijze van spreken- langs deze route. Deze route biedt een extra route voor wandelaars, fietsers en komend jaar ook voor sloepen. Voor recreanten én voor de toekomstige bewoners van het buurtschap Wiarda en overige bestaande en nieuwe buurtschappen in De Zuidlanden. En juist dat extra’s wilden we tijdens de opening uitlichten.

Dhr. Kooistra van Voedselbank Leeuwarden ontvangt hier één van de jutezakken met cadeaus.

Gedeputeerde Sietske Poepjes en wethouder Thea Koster overhandigden tijdens de opening dan ook cadeautjes als ‘extraatje’ aan Voedselbank Leeuwarden. Afgelopen weken werden door medewerkers van Leeuwarden Vrij-Baan en Jansma Drachten B.V. cadeautjes gedoneerd als aanvulling op de voedselpakketten voor de afnemers ervan.

Voedselkratten

Ook stonden er in de onderdoorgang nog een aantal kratten met voedsel klaar. Ook die gingen mee naar de Voedselbank Leeuwarden. Hiermee wees de opening ook op de actie: Omrop Fryslân yn askje foar de Fryske Itensbanken, welke loopt tot 17 december.

Wilt u ook iets doneren aan de Voedselbank? Dat kan uiteraard elke maand van het jaar!
Kijk voor meer info op www.voedselbankleeuwarden.nl.