Werkzaamheden Marshallweg

Werkzaamheden Marshallweg

Op zaterdag 12 december 2015 (van 6.00 uur tot circa 18.00 uur) vinden er werkzaamheden plaats op de doorgaande weg “Marshallweg” tussen de Toutenburgstraat en de Snekertrekweg in Leeuwarden.

Werkzaamheden

Voor de aanleg van de Westelijke invalsweg dienen alle kabels en leidingen te worden omgelegd. Hiervoor is het ook noodzakelijk om op een aantal plaatsen de hoofdrijbaan te kruisen. Voordat deze werkzaamheden worden uitgevoerd gaat de gemeente in samenwerking met de nutsbedrijven mantelbuizen op diverse kruispunten aanbrengen. Doorgaand gemotoriseerd verkeer is gedurende deze periode niet mogelijk. Fietsers kunnen er wel langs. Later worden de Ampèrestraat en de Toutenburgstraat, niet gelijktijdig, voor één dag gestremd om werkzaamheden uit te voeren. De omleidingsroutes staan tijdens de werkzaamheden met borden aangegeven. De nutsbedrijven zijn ondertussen druk met de voorbereiding bezig voor het verleggen van kabels en leidingen voor de rest van het project. Vanaf eind januari gaan de werkzaamheden hier van start. Voor meer informatie kunt u hier de nieuwsbrief december 2015 lezen.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze afsluiting en hieraan gerelateerde werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeentelijke toezichthouder dhr. J. Kuipers op telefoonnummer 06 –50 46 7529. Zie voor alle stremmingen ook www.leeuwarden.nl

 

afsluiting Marshallweg