Openingstijden uitkijkpunt Drachtsterweg

Uitkijkpunt

Er zijn openingstijden voor het uitkijkpunt bij project Drachtsterweg en omgeving ingesteld. Door de vele vernielingen wordt het punt ’s avonds en ’s nachts afgesloten.

Vandalisme

Bij het uitkijkpunt onder de Drachtsterweg zijn de afgelopen weken meerdere vernielingen aangericht en is er zelfs brand gesticht. De plek wordt helaas niet alleen bezocht door geïnteresseerden / omwonenden die het project willen bekijken.

Het uitkijkpunt wordt daarom achter gesloten bouwhekken geplaatst en is alleen open op werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur.

De aannemer betreurt dit, maar ziet door de vele herstelwerkzaamheden geen andere oplossing. Mochten er ondanks de genomen maatregelen toch weer vernielingen worden aangericht dan zien we ons genoodzaakt het uitkijkpunt te sluiten.