De Julianalaan is klaar!

De Julianalaan is feesteiljk geopend

Dinsdag 8 september 2015 opende wethouder Thea Koster samen met 27 kinderen van de Sint Paulusschool de Julianalaan. Ongeveer 70 genodigden keken toe hoe de kinderen springend in een jutezak de zin: ‘De Julianalaan is klaar’ vormden. Met een druk op de knop die het confettikanon af liet gaan is de Julianalaan officieel geopend. Na afloop stond er voor iedereen koffie en gebak klaar. Lees hier de gehele nieuwsbrief.

Aanbrengen groen

In november gaan de werkzaamheden voor het aanleggen van groen van start. Deze werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van 93 Turkse Eiken, 9300 Veldeshoorn hagen en het bijzaaien van gazons en bermen.

Wolkom Provinciehuis

Wolkom is een initiatief vanuit het provinciehuis om de drempel tussen burgers en het provinciehuis te verlagen. Leeuwarden Vrij-Baan droeg afgelopen maand ook bij aan deze middag. Zo’n 60 leerlingen kwamen donderdag 24 september naar het provinciehuis. Gerben Vossebelt van Reef Infra verzorgde een leerzame presentatie voor de basisschoolleerlingen en gaf ze een bijpassende opdracht.

Gerben Vossebelt aan het woord

Nu de Julianalaan, op het planten van groen na, helemaal is afgerond blikt Gerben Vossebelt, projectcoördinator, van Reef Infra terug op het project. Lees het hele interview in de nieuwsbrief.