Opnieuw werkzaamheden damwanden Drachtsterweg

Heiwerkzaamheden voor plaatsen damwanden Drachtsterweg Leeuwarden

Afgelopen weekend is Heijmans bezig geweest met het plaatsen van damwanden vlak langs de Drachtsterweg. Dit werk is op zondag vroegtijdig gestaakt omdat het voor een aantal damplanken niet lukte de juiste diepte te bereiken. Het werk wordt donderdag 17 september hervat, dit keer met een andere heistelling. De planken worden er nu in geheid in plaats van getrild. Dit geeft meer geluidsoverlast.

De werkzaamheden beginnen donderdag om 9.00 uur en gaan door tot 15.30 uur. In dat tijdbestek wordt de rechterrijstrook afgezet op de Drachtsterweg richting stad in. Verkeer kan middels de linker rijstrook er gewoon langs rijden. Of er nog meer dagen nodig zijn voor het inbrengen van de damwanden, hangt af van de vorderingen.