Tijdelijk andere routes rond Drachtsterweg

Na dit weekend zijn er meerdere omleidingen ingegaan waar met name bewoners van Zuiderburen/Hempens Teerns en Goutum rekening mee moeten houden. Dit komt door werkzaamheden aan de verbindingsweg Zuiderburen/Hempens Teerns en Goutum. Hier legt Heijmans de westelijke rotonde aan.

Zondagavond 13 september al ingegaan

De omleidingen duren tot en met 30 oktober 2015 en zouden maandagochtend 14 september 6.00 uur ingaan. Omdat de werkzaamheden eerder klaar waren aan de Drachtsterweg tijdens de weekendafsluiting, zijn de omleidingen zondagavond al ingegaan.

De video hierboven laat alle omleidingen zien. Bekijk alle afzonderlijke animaties via deze link. Ook is op die pagina een kaartje te downloaden met alle rij-routes.

Overijsselselaan

Vanaf maandag 14 september beginnen ook de grote werkzaamheden voor het project Overijsselselaan Noord. Tot 6 november is op het noordelijke deel van de Overijsselselaan een rijstrook minder beschikbaar om de stad in de komen.

Kijk ook op de projectpagina’s van beide projecten voor actuele informatie: Drachtsterweg e.o. en Overijsselselaan.