Julianalaan springend geopend

De Julianalaan officieel geopend

Dinsdag 8 september is de Julianalaan feestelijk door wethouder Thea Koster en kinderen van de Sint Paulusschool geopend.

Feestelijke start

Kinderen van groep 6,7 en 8 moesten al springend in een jutezak een zin vormen met daarop letters afgebeeld die de zin: ‘De Julianalaan is klaar’ vormden.  Met een druk op de knop en een confetti kanon is de Julianalaan nu officieel geopend.

Het was een gezellige bedoeling op de Julianalaan. Ongeveer 70 genodigden hebben samen met de aannemer Reef Infra en de wethouder Thea Koster stil gestaan bij de werkzaamheden van de Julianalaan.

Laatste werkzaamheden

De werkzaamheden aan de Julianalaan zijn af. Door de herinrichting van de Julianalaan stroomt het verkeer beter door en is oversteken veiliger geworden. In het najaar worden alleen de hagen en de bomen nog geplant. De werkzaamheden op de Julianalaan hebben minder dan een half jaar geduurd.