Opening Julianalaan

Julianalaan

Op dinsdag 8 september, om 15:00 uur, wordt de Julianalaan officieel geopend. De start van de opening vindt voor de Sint Paulusschool plaats. Wethouder Thea Koster opent samen met 27 kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de Sint Paulusschool spelenderwijs de Julianalaan. Ter afsluiting is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

Betere doorstroom

Het werk aan de Julianalaan is klaar. Door de herinrichting van de laan stroomt het verkeer beter door en is oversteken veiliger geworden. In het najaar worden alleen de hagen en de bomen nog geplant en zijn de bermen groener dan voorheen.

Bedankt!

Namens alle medewerkers van het project Julianalaan bedanken wij iedereen voor hun begrip tijdens de werkzaamheden. Veel fiets, loop en rijplezier op de nieuwe Julianalaan gewenst!