Planning project Drachtsterweg en omgeving

In de week van 24 augustus is het project Drachtsterweg en omgeving volop in het nieuws geweest vanwege de (aankomende) werkzaamheden en informatie over de planning. Leeuwarden Vrij-Baan informeert u hierover graag middels de nieuwsbrief.

Het lijkt erop dat de planning anders gaat lopen dan eerder bekend is gemaakt, door het toepassen van een nieuwe manier van bouwen. In eerste instantie zou het verkeer in het voorjaar 2016 door het aquaduct rijden. De aannemer verwacht dat dit nu verschuift naar halverwege 2016, hierover zijn we nog volop in overleg. Eind 2016 moet dan de brug zijn verwijderd en de Aldlânsfeart zijn gegraven.

Afsluiten Drachtsterweg en omleidingen

Lees in de nieuwsbrief ook meer over de weekendafsluiting van de Drachtsterweg van 11 tot en met 14 september. En niet onbelangrijk, de omleidingen die direct daarna tot en met 30 oktober 2015 volgen vanwege de bouw van de rotonde Goutum.