Julianalaan gestremd voor autoverkeer

Werkzaamheden Julianalaan

In verband met werkzaamheden op de hoofdrijbaan van de Julianalaan is deze gestremd voor autoverkeer van vrijdag 14 augustus 12.00 uur tot maandag 17 augustus 6.00 uur. Dit is gewijzigd ten opzichte van de aangegeven tijd, in de eerder ontvangen nieuwsbrief. Er is een omleiding via de Haak om Leeuwarden en de ring (zie kaart).

Omleiding

Autoverkeer met bestemming Nylân en Huizum-west dient via de rotonde bij de Van Loonstraat/Middelzeelaan of via de Overijsselselaan, Aldlân en de Oostergoweg de wijk in te gaan. De parallelwegen van de Julianalaan zijn bereikbaar via de zijstraten. Fietsers worden door de wijk omgeleid.

Voor hulpdiensten zijn voorzieningen getroffen.

Omleidingen Julianalaan autoverkeer

Klik om de afbeelding te vergroten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de toezichthouder Sjoerd Veenstra van de gemeente Leeuwarden. Bereikbaar op werkdagen via het nummer 14058.