Harlingertrekweg bijna klaar

Harlingertrekweg

De werkzaamheden aan de Harlingertrekweg liggen op schema. Woensdag 15 juli wordt de toplaag aangebracht. Nog voor de bouwvak zijn de onderste lagen van het nieuwe asfalt op de Harlingertrekweg aangebracht. Dat is eerder dan gepland.

Planning asfalteren

Leeuwarden Vrij-Baan begint woensdag 15 juli om 6.30 uur voor de ING tot de Reviusstraat met asfalteren. Dat betekent dat ING, UWV en De Friesland Zorgverzekeraar na 11 uur via de Verlaatsbrug bereikbaar zijn. Ziggo, Veiligheidsregio Fryslân en CJIB zijn bereikbaar tot 11 uur. Na 11 uur wordt de Reviusstraat en het reparatievak in de Van der Nootstraat geasfalteerd. Ondanks enige verkeershinder tijdens het asfalteren van het reparatievak in de Van der Nootstraat blijft de straat tijdens deze werkzaamheden toegankelijk voor verkeer. Vanaf 16 uur zijn de Reviusstraat en de Harlingertrekweg weer bereikbaar en berijdbaar.

Nu hinder, straks profijt

De bedrijven langs de Harlingertrekweg zijn niet de hele dag optimaal bereikbaar is. We hopen op uw begrip hiervoor. Parkeren bij een bedrijf? Volg dan de instructies van de verkeersregelaars. We verwachten dat het komende half jaar geen werkzaamheden nodig zijn. Na dit half jaar volgt een laatste check op kwaliteit.