Rotonde Julianalaan bijna klaar

Julianalaan juli 2015

De werkzaamheden aan de Julianalaan vorderen snel. De rotonde bij de Surinamestaat en Hobbemastraat wordt nu vernieuwd. De rotonde wordt in 2 etappes aangepakt. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer altijd over de rotonde. De zijstraat aan de kant waar gewerkt wordt, dus de Surinamestraat en Hobbemastraat, is wel een week afgesloten. Aan de kant waar niet gewerkt wordt, is het tijdelijk niet mogelijk om linksaf de Julianalaan op of af te rijden. Auto en fietsverkeer wordt omgeleid.

Omleiding vrachtverkeer van 6-20 juli

Van 6 juli tot 20 juli gaan we aan de slag met de hoofdrijbaan. Dit betekent dat het vrachtverkeer wordt omgeleid. Voor fietsers blijft de bestaande omleiding in stand. Autoverkeer, lager dan 3.20 m kan over de parallelbaan.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief staat een omleidingskaartje en meer informatie over de werkzaamheden.