Feestelijke start e-bikeproef Hemrik, Zwette en Binnenstad

Medewerkers van bedrijven op bedrijventerreinen de Hemrik en de Zwette en van bedrijven in de binnenstad, kunnen vanaf 25 juni twee weken een e-bike lenen. De eerste deelnemers ontvingen donderdag 25 juni een E-bike tijdens een feestelijke kick-off bij FDL en Omrin Estafette.

E-bikeproef

De deelnemers kunnen twee weken een e-bike testen en mogen daarna met de Werk Slim, Reis Slim Voordeelpas een e-bike aanschaffen met korting. Vorig jaar was de actie een groot succes op bedrijventerreinen De Hemrik en De Zwette. Daarom wordt de E-bikeproef dit jaar ook aangeboden aan bedrijven in de binnenstad van Leeuwarden

Reserveren?

Werkt u op bedrijventerrein de Zwette, bedrijventerrein de Hemrik of in de binnenstad? Reserveer dan een e-bike via www.rij2op5.nl/leeuwarden.

Werk Slim, Reis Slim

De rij2op5-campagne en e-bikeproef worden aangeboden door Werk Slim, Reis Slim | Leeuwarden Vrij-Baan om fietsen naar het werk te stimuleren.