Ontwerp Julianalaan zichtbaar

Leeuwarden Vrij-Baan is volop bezig met de herinrichting van de Julianalaan. Aan één kant ligt de parallelweg er volledig uit. Hier worden het voetpad, de parkeervakken en de nieuwe parallelweg zichtbaar. Ook worden de plantvakken aangebracht, waar de toekomstige bomen een goede groeiplaats krijgen.

Minder Hinder

Tijdens de werkzaamheden wordt er rekening gehouden met het verkeer en omwonenden. Bouwen zonder overlast gaat niet, maar door slim te plannen en slim te bouwen probeert Leeuwarden Vrij-Baan de hinder te beperken tot een minimum.

Leeuwarden Vrij-Baan

De herinrichting van de Julianalaan is een project van Leeuwarden Vrij-Baan. Vrij-Baan is een groot en meerjarig programma met ongeveer veertig projecten die zorgt voor een goede bereikbaarheid van Leeuwarden. Dankzij deze bereikbaarheid blijft Leeuwarden de sterke hoofdstad, de banenmotor en het economisch- en cultureel centrum van Fryslân. Nu hinder, straks profijt. Voor nu en voor de toekomst.

Inloopmiddag

Kom voor meer informatie naar een inloopmiddag in de keet van aannemer Reef aan de Hobbemastraat. Iedere woensdag tussen 14:00 en 15:00.