13 juni open dag Drachtsterweg en omgeving

Op zaterdag 13 juni doet Leeuwarden Vrij-Baan mee aan de landelijke Dag van de Bouw. Deelnemend project is dit jaar de Drachtsterweg en omgeving. U kunt drie locaties bezoeken. Laat u verrassen door de wereld die schuil gaat achter de infrastructuur.

Ga met de aannemers de bouwterreinen op en laat u meenemen. Dan ziet u hoe Heijmans het aquaduct en Jansma Drachten B.V. de fiets- en sloepenonderdoorgang bouwen in en onder de Drachtsterweg Leeuwarden. U ervaart het vakmanschap van dichtbij. Pak nu uw kans en kom voordat het verkeer er weer door- en overheen rijdt of vaart.

Geïnteresseerden zijn zaterdag 13 juni aanstaande van harte welkom tussen 10.00 uur – 16.00 uur.

Voor groot en klein
De Dag van de Bouw is leuk voor groot en klein. Dit jaar kunnen de kinderen schatgraven en is er weer een springkussen. Het zou zo maar kunnen dat u samen de leeuw van Leeuwarden Vrij-Baan tegenkomt.

Lees de uitnodiging wat er waar te doen is en hoe u fietsend of lopend bij ons komt tijdens de Dag van de Bouw. Bent u met de auto dan kunt u deze parkeren op het P+R Hemriksein. Dit ligt naast de N31 (Wâldwei naar Drachten) en de Drachtsterweg. Een pendeldienst rijdt regelmatig langs en brengt u van en naar de projectlocaties. Kwestie van op- en afstappen. U komt vanzelf weer op uw parkeerplaats terug.

We hopen tot ziens op 13 juni!