Verlegging fietspad Werpsterdyk langer in gebruik

vrijdag, 24 oktober, 2014

Het slopen en opruimen van het oude viaduct De Werp bij Werpsterhoek duurt langer dan gepland. De tijdelijke verlegging van het fietspad Werpsterdyk blijft daardoor langer in gebruik. Naar verwachting gaat de oorspronkelijke route begin november weer open.

Lees verder »

Aquaduct Ritsumasyl naar verwachting op tijd gereed

vrijdag, 24 oktober, 2014

Vanaf nu wordt er op sommige momenten 24/7 en in dubbele diensten gewerkt om het aquaduct bij Ritsumasyl op tijd af te krijgen. Aannemer Boskalis verwacht hiermee de planning van de ingebruikname van de Haak om Leeuwarden en de invalswegen op 18 december te halen.

Lees verder »

N31 Hemriksein richting Werpsterhoek één nacht dicht

woensdag, 22 oktober, 2014

In verband met werkzaamheden is de N31 van maandag 27 oktober, 19:00 uur tot dinsdag 28 oktober, 06:00 uur afgesloten vanaf de aansluiting Hemriksein richting knooppunt Werpsterhoek. Verkeer in deze richting wordt ter plaatse omgeleid via de Drachtsterweg en stadsring van Leeuwarden.

Lees verder »

Eén nacht asfaltwerkzaamheden N31 bij Hemriksein

maandag, 20 oktober, 2014

Tussen donderdag 23 oktober, 19:00 uur en vrijdag 24 oktober, 06:00 uur, vinden er asfaltwerkzaamheden plaats op de N31 bij Hemriksein tussen de af- en oprit. Het verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten wordt tijdelijk omgeleid bij de aansluiting met de Drachtsterweg.

Lees verder »
Heien damwanden bij Aldlân

Heien damwanden bij Aldlân

maandag, 20 oktober, 2014

Deze week worden er damwanden geheid bij Aldlân, naast de Drachtsterbrug (direct ten noorden van de Stinzeflora). Het gaat hierbij om damplanken van ongeveer 20 meter lang. Naar verwachting zal het 3 dagen kosten om de damwanden met een totale lengte van 30 meter aan te brengen. De heiwerkzaamheden brengen geluidsoverlast met zich mee in zogenaamde geluidspieken.

Lees verder »