Spoorvreter tussen Leeuwarden en Harlingen

donderdag, 24 juli, 2014

ProRail vernieuwt het spoor deze zomer. Op dit moment wordt het spoor tussen Leeuwarden en Harlingen vernieuwd. Dat gebeurt met een robottrein van zo’n 500 meter lang. Die vernieuwt in één keer de spoorstaven en de dwarsliggers. Dat ziet er spectaculair uit.

Lees verder »

Nieuwsbrief aquaduct Drachtsterweg e.o.

vrijdag, 18 juli, 2014

Download hier de nieuwsbrief Drachtsterweg en omgeving over het aquaduct in de Drachtsterweg van juli 2014.

Lees verder »
Thomas Hoogland aan het werk

In de bouwvakvakantie werken wij door

vrijdag, 18 juli, 2014

De mannen van Heijmans blijven in de bouwvakvakantie met plezier doorwerken aan het afwerken van de parkeergarage Oosterstraat. Ondanks het warme weer weten zij het hoofd koel te houden. In het interview hieronder vertelt Thomas Hoogland ons alles over het werken in de bouwvakvakantie.

Lees verder »
Doorbraak aquaduct Westelijk invalsweg

Licht aan het einde van de tunnel

donderdag, 17 juli, 2014

Een nieuw hoofdstuk, de doorbraak onder het kanaal is gemaakt. In het aquaduct van de Westelijke invalsweg kunnen we nu letterlijk onder het Van Harinxmakanaal doorlopen. Daarmee zijn beide oevers onder het kanaal door met elkaar verbonden.

Lees verder »
Luchtfoto Julianalaan

Omleidingen Julianalaan

woensdag, 16 juli, 2014

In het weekend van 19 en 20 juli vinden er rioleringswerkzaamheden plaats op de Julianalaan. Dit gebeurt ter hoogte van de rotonde bij de Hobbemastraat en de Surinamestraat. Hierdoor zal de Julianalaan bij deze rotonde niet toegankelijk voor het verkeer zijn en ook de Hobbemastraat en Surinamestraat zijn vanaf de rotonde niet bereikbaar.

Lees verder »