Nog meer bomen

dinsdag, 25 november, 2014

Vanaf maandag 1 december worden er nog meer bomen geplant op de Overijsselselaan. De rij die er al staat wordt afgemaakt. De palen staan er al klaar voor.

Lees verder »
Schaaldelen ophangen in aquaduct WIW

Schaaldelen boven entree aquaduct Westelijke invalsweg

dinsdag, 25 november, 2014

Nog 23 dagen te gaan voor de ingebruikname van de Haak om Leeuwarden en de Westelijke invalsweg en er wordt nog hard gewerkt bij alle projecten. Vandaag hangt aannemer Ballast Nedam schaaldelen aan de westzijde van het aquaduct aan de Westelijke invalsweg. Deze schaaldelen zorgen voor een mooie entree van de tunnelbuis.

Lees verder »

Activiteiten Haakdagen 8-18 december

dinsdag, 25 november, 2014

We naderen op 18 december een belangrijke mijlpaal met de opening van De Haak om Leeuwarden en de Westelijke invalsweg. Daarom organiseert Leeuwarden Vrij-Baan De Haakdagen van 8 tot en met 18 december 2014. Komt u ook?

Lees verder »

Noordwestelijke invalsweg volledig in gebruik

maandag, 24 november, 2014

De Noordwestelijke invalsweg en noordelijkste punt van De Haak om Leeuwarden zijn geheel opengesteld voor het verkeer. Sinds vanmorgen 06:00 uur rijdt alle verkeer tussen Marsum en Leeuwarden over de nieuwe wegen.

Lees verder »

100 choco leeuwen voor eerste fietsers fietstunnel Sylsterrak

vrijdag, 21 november, 2014

Rond 8.15 uur fietsten de eerste scholieren door de nieuwe fietstunnel bij het Sylsterrak. Als dank voor het begrip voor het tijdelijke ‘omfietsen’ deelde de Vrij-Baan leeuw ‘lions’ uit aan de eerste 100 fietsers.

 

Lees verder »