N31 Hemriksein richting Werpsterhoek één nacht dicht

woensdag, 22 oktober, 2014

In verband met werkzaamheden is de N31 van maandag 27 oktober, 19:00 uur tot dinsdag 28 oktober, 06:00 uur afgesloten vanaf de aansluiting Hemriksein richting knooppunt Werpsterhoek. Verkeer in deze richting wordt ter plaatse omgeleid via de Drachtsterweg en stadsring van Leeuwarden.

Lees verder »

Eén nacht asfaltwerkzaamheden N31 bij Hemriksein

maandag, 20 oktober, 2014

Tussen donderdag 23 oktober, 19:00 uur en vrijdag 24 oktober, 06:00 uur, vinden er asfaltwerkzaamheden plaats op de N31 bij Hemriksein tussen de af- en oprit. Het verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten wordt tijdelijk omgeleid bij de aansluiting met de Drachtsterweg.

Lees verder »
Heien damwanden bij Aldlân

Heien damwanden bij Aldlân

maandag, 20 oktober, 2014

Deze week worden er damwanden geheid bij Aldlân, naast de Drachtsterbrug (direct ten noorden van de Stinzeflora). Het gaat hierbij om damplanken van ongeveer 20 meter lang. Naar verwachting zal het 3 dagen kosten om de damwanden met een totale lengte van 30 meter aan te brengen. De heiwerkzaamheden brengen geluidsoverlast met zich mee in zogenaamde geluidspieken.

Lees verder »
Sylsterrak

Eerste project gebiedsontwikkeling zichtbaar aan het Sylsterrak

donderdag, 16 oktober, 2014

Tien woonarken, liggend in het Sylsterrak bij Ritsumasyl, worden om de beurt tijdelijk verplaatst. Zo is het mogelijk om op die ligplek te baggeren, een nieuwe stalen damwand en nieuwe steenbestorting aan te brengen. Vervolgens wordt de ark weer terug op de oorspronkelijke plek geplaatst.

Lees verder »

Bijzonder vervoer Kootstertille - Leeuwarden

woensdag, 15 oktober, 2014

Bijzonder vervoer vertrok gisteren en eergisteren van Kootstertille naar Leeuwarden. Het ging om betonnen schaaldelen van ongeveer 5,5 meter breed. Deze schaaldelen zijn gemaakt voor het aquaduct aan de Westelijke invalsweg en worden boven de ingang van de tunnelbak geplaatst.

Lees verder »