Leeuw leidt om

donderdag, 18 september, 2014

De Leeuw maakte vanochtend in Techum fietsende forensen nogmaals attent op de nieuwe tijdelijke fietsroute. Deze week bleek dat er nogal wat fietsers zijn die, ondanks de duidelijke borden, de nieuwe route nog niet nemen.

Lees verder »

Op de hoogte

donderdag, 18 september, 2014

De projectleiders van Vrij-Baan doen er alles aan om u als inwoner goed te informeren over de werkzaamheden die bij u in de buurt plaatsvinden. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Via de website www.vrij-baan.nl, nieuwsbrieven, twitter, Facebook en informatiebijeenkomsten. Tijdens de informatiebijeenkomsten is er alle ruimte voor vragen.

Lees verder »

Openlucht bios Overijsselselaan

donderdag, 18 september, 2014

Dit weekend kun je bij de nieuwe Overijsselselaan in de openlucht bios genieten van de films Rush (vrijdag ) en Help (zaterdag). Vrijdag komen Vrij-Baan medewerkers gratis de voorruit van je auto wassen, zodat je de film goed kunt zien.

Lees verder »
Aquaduct Westelijke invalsweg

Aquaduct Westelijke invalsweg weer droog

donderdag, 18 september, 2014

Het lek in het aquaduct van de Westelijke invalsweg is onder controle. De ontstane lekkage in de tijdelijke stalen damwandconstructie is gisteravond vanaf de buitenkant gedicht. De aannemer heeft dit met behulp van kleikorrels en een stalen plaat gedaan. Nu wordt er aan de binnenkant nog extra versterking aangebracht.

Lees verder »
Werkzaamheden Julianlaan

Werkzaamheden Surinamestraat

woensdag, 17 september, 2014

De werkzaamheden aan de Julianalaan zijn zoals u wellicht al heeft vernomen in volle gang. De werkzaamheden vinden tot nu toe grotendeels in de trottoirs en parallelweg plaats. Vanaf dinsdag 23 september tot en met vrijdag 3 oktober vinden er werkzaamheden plaats op de Surinamestraat te Leeuwarden.

Lees verder »